background

‘Op de huid gebakken snoekbaars met rivierkreeft ravioli. Wij kregen de rivierkreeft geleverd door CrawFish Farm Holland.  Super!’

Patrick Brugman, Chef de Cuisine  restaurant In den Doofpot te Leiden

background

“Rivierkreeftbitterbal, taartje van rivierkreeft met appel en haricots verts en citroenmayonaise, en een bisque van van rivierkreeftjes”. Wij kregen de rivierkreeft geleverd door CrawFish Farm Holland.  Uitstekende kwaliteit!”

Arie Hendriks, eigenaar restaurant De Heeren van Liemeer, te Nieuwveen.

De Heeren van Liemeer gelegen in het Groene Hart is door Golf culinair beoordeeld met een 8,5!

background

“Hot and Spicy Crawfish”. Wij kregen de rivierkreeftjes geleverd door CrawFish Farm Holland.  Goed schoongespoeld en direct verwerkbaar in onze gerechten!”

Richie Hu, eigenaar restaurant Oki One te Rotterdam.
Where East meets West, food is best!

background

“Tafelsetting voor een Scandinavische CrawFish Bowl”. We serveerden vooraf een kaasquiche, als hoofdgerecht rivierkreeft met geroosterd brood en dille, en als dessert een aardbeien slagroomtaart. De rivierkreeftjes werden geleverd door CrawFish Farm Holland. In het nieuwe seizoen weten we nu waar we moeten zijn voor de rivierkreeftjes!”
Hanna Buttigieg, eigenaar Ehta Nordic Catering te Hoofddorp.

background

Rivierkreeft Ciabatta. Tijdens Gastvrij Rotterdam bereid door de Amerikaanse TV Chef kok Danielle Leonie
Quote ” Wonderfull, these fresh Dutch Crawfish! “

background

Kropsla bavarois met gefermenteerde knolselderij aangevuld met premature cassisbessen, daslook kappertjes, rivierkreeft bisque schuim en staartjes geleverd door CrawFish Farm Holland. “Top kwaliteit.”

Freek van der Vlist, Chef de Cuisine van de Kleischuur te Gouda