background

Horecaprofessionals ontmoeten elkaar op Gastvrij Rotterdam!

25-09-2023 in


Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals in Rotterdam Ahoy. Als hoogstaand gastronomisch platform brengen ze de laatste trends, ontwikkelingen en inspiratie naar jou.

Van 18 – 20 september was CrawFish Farm Holland met onze rivierkreeft ook van de partij. In zowel de wedstrijdarena van Euro-Toques Nederland als op het paviljoen Dit Smaakt Naar Meer! staat duurzame inspiratie centraal. Op de beursvloer staan een groot aantal sprekers en enthousiaste chefs voor de bezoekers klaar om er een duurzaam succes van te maken. Alle beursdagen vinden er in de keukens inspirerende, culinaire sessies plaats.

Ook Good Fish stond dit jaar weer op het Dit Smaakt Naar Meer! paviljoen om de mossel en rivierkreeft nogmaals op de kaart te zetten! Ook organiseerden zij wederom de Good Fish Dish Award; een kookwedstrijd waarin chefs in opleiding uitgedaagd worden om te koken met duurzame producten. Dit jaar werden zij uitgedaagd om kleine hapjes te maken van rivierkreeft en mossel.

Zie hieronder de aftermovie van het evenement.