background

CrawFish Farm Holland samenwerking met Good Fish.

16-08-2021 in

Moordrecht 16 augustus 2021.
CrawFish Farm Holland is trots dat zij voor de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam door Good Fish is gevraagd om levende spartelfrisse rivierkreeft te leveren voor het ‘Dit Smaakt Naar Meer!’ paviljoen. Dagelijks (van 20-22 september) zullen zij gerechten bereiden op basis van rivierkreeft. Wij wensen de chefs veel succes met hun creatieve kookkunsten om van deze culinaire en duurzame rivierkreeftjes fantastisch lekkere gerechtjes te maken.

Het ‘Dit Smaakt Naar Meer!’ paviljoen biedt horecaprofessionals een unieke en aantrekkelijke mogelijkheid om kennis te maken met duurzaam ondernemen in de horeca. Het paviljoen is uniek door het brede overzicht van verantwoorde en duurzame producten. Circa 40 leveranciers van circulaire -, streek -, biologische -, fairtrade – en anderszins verantwoord geproduceerde producten presenteren zich op het paviljoen. Drie dagen lang ondersteund door een actueel programma van live cooking events, workshops en proeverijen. Zowel de beursbezoekers als de standhouders beoordeelden het inspiratie paviljoen de afgelopen edities met een 8.

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het platform biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten.

Zie ook het programma.