background

James’ Olijfolie

Kleinschalig geteeld.
Generaties lang.
Hand geplukt en koud geperst.
100% biologisch en extra vergine.

image

De olijven van JAMES olijfolie komen uit de olijfgaard van de oma van James; Charikleia Efmorfidi.
Deze bijzondere plek bevindt zich in de Peloponnessos, vlakbij Monemvasia in het zuiden van Griekenland.
De olijven worden binnen 24 uur na het plukken geperst om de zogeheten biologische ‘agoureleo’ te behouden (van het griekse woord ‘agouro’ wat onrijp betekent).
De olijven worden koud geperst, zo krijgt de olijfolie een unieke smaak, behoudt het al zijn voedingswaarde en anti-oxidanten.

Dit is een additioneel product. Combineer de rivierkreeftjes met pasta en deze Top olijfolie.

Prijs € 12,50 per fles van 500 ml (oogst van november 2020) excl. verzendkosten.

Meer informatie op www.jamesolijfolie.nl.